jueves, 26 de abril de 2018

El procés de transformació

La filatura. És el procés pel qual la fibra o matèria primera es transforma en fil. En aquest procés es distingueixen quatre fases.














El tissatge És el procés que consisteix a entrellarça fils pero aco
nseguir teixits. Hi ha tres formes diferents de confeccionar teixits: el teixit pla,el teixit de punt pero aglumeniments de fibres.


La tintura i l´estampació un cop s´han elaborat els teixits s´acoloreixen o bé s´estampen 




jueves, 19 de abril de 2018

Ejercicio 7

Classificació de les indústries:

Indústries pesants

transformen les matèries primeres en productes semielaborats. La seva tasca és fer d´intermediaris, ja que altres indústries posteriorment transformaran aquest productes en béns llestos per ser utilitzats pels consumidors.
simedurgia









metal.lurgia




Indústria quimica dels hidrocarburs





Indústries de béns d´equipament

Són industries que empren els productes semielaborats procedents de la indústria pesant amb la finalitat de fabricar maquinària o material de construcció.




Naval






Ferroviària







Industrial








La industria de la construcció, amb les fabriques que elaboren vidre






Indústries lleugeres

Aquestes indústriestransformen els productes semielaborats en productes elaborats




Indústria de l´automòbil









la indústria del moble








L´electronica







tèxtil













martes, 17 de abril de 2018

El màrqueting


El màrqueting consisteix a comunicarel valor d´un producte o servei a uns clients amb la finalitat que acabint andquirir-lo.

Els experts en màrqueting han de conèixer molt bé, per una banda, el producte quines són les seves característiques tècniques i quins aspectes el distingueixen de la competencia .       
                                  Siempre hemos querido crear un iPhone que sea todo pantalla. Un iPhone capaz de sumergirte por completo en lo que ves. Y tan inteligente que responda a un toque, a tu voz, incluso a tu mirada. Ahora el iPhone X hace realidad esa visión. Dile hola al futuro.

















Te gustaria tener este móbil?? claro! como ha todo el mundo, aqui en amazon encontraras las mejores ofertas para tu querido Iphone X
Marca: Apple
Sistema operativo: iOS
Elementos de seguridad: Reconocimiento facial
Características: 4G LTE, Cuatribanda, Resistencia al agua
Red móvil: Red GSM
Resolución de pantalla: 2436x1125erido Iphone X, a que esperas? compra ya!

jueves, 12 de abril de 2018

codigo qr

El codi Qr


Un codi QR (de l'anglès Quick Response code, "codi de resposta ràpida") és l'evolució del codi de barres. És un mòdul per emmagatzemar informació en una matriu de punts o en un codi de barres bidimensional. La matriu es llegeix en el dispositiu mòbil per un lector específic (lector de QR) i de forma immediata ens porta a una aplicació a internet i pot ser un mapa de localització, un correu electrònic, una pàgina web o un perfil a una xarxa social . Va ser creat el 1994 per la companyia japonesa Denso Wave, subsidiària de Toyota. Presenta tres quadrats en els cantons que permeten detectar la posició del codi al lector. L'objectiu dels creadors (un equip de dues persones en Dens Wave, dirigit per Masahiro Hara) 1 va ser que el codi permetés que el seu contingut es llegís a alta velocitat. Els codis QR són molt comuns al Japó, on són el codi bidimensional més popular.

jueves, 5 de abril de 2018

Tipus de tècniques

La tècnica artesanal: el procés de producció és manual i s´utilitzen eines rudimentàries. L´artesà treballa en petits tallers, sol o bé amb diversos ajudants.










La tècnica semiindustrial: una part del procés l´assumeix una màquina, mentre que altres parts del procés segueixen quedan en mans humanes.



















La tècnica industrial: es mecanitza gran part del procés de producció i s´aconsegueix incrimentar exponencialment la producció de béns, mentre que el cost del producte per al consumidor cada cop és més baix





















martes, 3 de abril de 2018

activitat 4

els materials primeres i transformades

Les matèries primeres són totes aquelles matèries a partir de les quals s´elaboren els productes tècniques que ens envolten.


  • Les materies primeres són les matèries tal com es troben a la  natura abans que hagin estat manipulades per les persones.
  • els materials transformats són el resultat de manipular les matèries amb l´objectiu que siguin útils.

NUMERO DECIMAL A BINARIO

El meu aniversari es el 24 de Maig de 2004 24= 11000 05= 101 2004=11111010100